[Nieuws] Een belangrijke boodschap van Synk;yet

Een belangrijke boodschap van Synk;yet:
Dank jullie wel voor de eeuwige steun van Synk;yet. We hebben een belangrijke boodschap die we met jullie allemaal willen delen.

Bassist Shiori heeft een pauze van alle live activiteiten genomen om behandeling te ondergaan voor Hodgkin’s lymphoma sinds januari dit jaar, maar na de uitslag van z’n medische keuring op 28 maart is het duidelijk dat hij een volledig herstel zal maken tegen de tijd dat het 25 april is. Daarom zal hij zich weer bij de band voegen vanaf 4 mei.

Een gratis oneman live om de terugkeer van Synk;yet, evenals de release van hun MV collectie DVD “dimension of vision” zal op 12 mei in Ikebukuro CYBER gehouden worden.

We bieden onze verontschuldigingen aan dat we onze fans zo lang hebben laten wachten, en we hopen dat we nog steeds op jullie steun kunnen rekenen.

The members of Synk;yet / Starwave Records, Inc.

Een boodschap van bassist Shiori:
Ik bied mijn verontschuldigingen aan voor het ongemak en de zorgen die ik veroorzaakt heb bij degenen die me tijdens mijn pauze steunden. Ik zou wensen dat ik kon zeggen dat ik volledig genezen ben, maar gezien de ziekte van Hodgkin’s lymphoma -dat is een vorm van kanker- kan ik niet zeggen dat ik er volledig overheen ben.

Ik zal de komende vijf jaar reguliere vervolgonderzoeken ondergaan na het einde van mijn behandelingen om te zien of het niet terug komt. Ik zal met bestralingstherapie beginnen op 2 april voor in totaal 18 behandelingen, en dan zal ik terugkeren naar het podium.

Wacht alsjeblieft nog iets langer op me.

Shiori

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *