G.L.A.M.S European tour “GLAMNIGHT”

G.L.A.M.S
Met de wens om een beetje glamour (glam) en “haute couture” toe te voegen aan zijn werk startte Mikaru in de winter van 2013 zijn solo project G.L.A.M.S. Een project dat vanaf het begin erg belangrijk voor hem is geweest vanwege de reflectie van zichzelf in zijn werk. Naast muzikant is hij ook nog schilder en juwelier.

Je hebt wellicht gehoord van zijn vorige projecten, Dio ~Distraught Overlord~ en BLACK LINE, zeker gezien deze beiden in Europa opgetreden hebben, waaronder ook in Nederland. Deze keer wordt hij bijgestaan door Tetsuto (bass), Syu (DJ) en Yudai (gitaar) onder de naam G.L.A.M.S voor de live shows in Europa van 2 tot en met 19 juli 2015.

Tour schema:
02/07 – La Marquise – Lyon (France)
03/07 – Rock Box – Luxembourg (Luxembourg)
04/07 – Garage Deluxe – Munich (Germany)
05/07 – REPLUGGED – Vienna (Austria)
10/07 – La Dame C. – Lille (France)
11/07 – Fan Base Project (convention) – Rijswijk (The Netherlands)
12/07 – Le Garage – Liege (Belgium)
13/07 – MTC – Cologne (Germany)
18/07 – Atsusacon (convention) – Ghent (Belgium)
19/07 – Klub – Paris (France)

 

Fan Base Project
De tourdatum voor Nederland zal plaatsvinden tijdens Fan Base Project, een conventie die zijn eerste editie zal houden in De Broodfabriek in Rijswijk op 11 juli. De conventie wordt georganiseerd door de Stichting Cultuur en Projecten, welke veelal bekend zijn door We Love Japan, KPOP FOREVER! and ¡Típcamente!, en zal draaien om strips, games, anime, sci-fi en meer.

Er zullen een “Hoe Kan ik een Superheld Worden?”-workshop en een Game Corner zijn, maar ook een modeshow en verschillende andere wedstrijden en gaming activiteiten. 

Naast G.L.A.M.S zijn er ook nog andere gasten, zoals de cosplayers The Partyvengers uit Nederland, Greenius uit Duitsland en de Spaanse gamer Kinumi Cati (welke bekend is geworden door haar succesvolle recordpogingen in World of Warcraft en Final Fantasy X).

Kortom: er is iets voor iedereen!

Fan Base Project zal om 12:00 van start gaan in De Broodfabriek in Rijswijk. Tickets zijn online verkrijgbaar voor €13,- (exclusief servicekosten) en aan de deur voor €20,-.

Geef een reactie