BAND-MAID kondigen hun eerste Europese tour aan

Een rock band gekleed in maid-kleding die hun live shows “service” noemt en fans adresseert als “meesters” en “prinsessen”, een twin-vocal combinatie die doet denken aan licht en duisternis en bijgestaan door een getalenteerd en krachtig instrumentaal team met een gepassioneerde hard rock sound. Ze zijn pas drie jaar bezig, maar hebben al in grote zalen zoals SHIBUYA-AX en Zepp Tokyo gespeeld, maar ook tijdens evenementen zoals Momoiro Clover Z’s “AGO FES”, “OTODAMA” en “Niku ROCK Festival”. Ook hebben ze samen gespeeld met Silent Silen, ORESKABAND, HEAD PHONES PRESIDENT en nog veel meer…

Toen hun muziek video voor “Thrill” uitgebracht werd op Facebook kreeg het in twee weken 2,000,000 hits waardoor BAND-MAID wereldwijd viral ging. Vanaf dat moment hebben ze aanbiedingen van evenementen over de gehele wereld gehad waaronder SAKURA CON in Seattle en MCM COMIC CON in Londen.

BAND-MAID combineert schattige, authentieke maid costuums met een hardcore rock geluid. Ze hebben over de hele wereld fans vergaard met hun kick-ass gitaar solos en dubbele bass-drums en kondigen nu met trots aan dat hun eerste Europese tour in oktober dit jaar plaats zal vinden.
Een hoofdact in Mexico was al eerder aangekondigd, en deze show zal ook onderdeel zijn van het “BAND MAID “Brand New MAID” Release Tour World Series”, welke uit 6 shows in 5 landen bestaat.

Als je in Europa woont is dit je kans om deze one-of-a-kind sensatie uit Japan live te zien. Tickets (zowel regulier als VIP) zijn vandaag al in de voorverkoop gegaan, dus mis je kans niet!

Tour schema:
October 09: SALA, Mexico City, Mexico
October 12: The Underworld, London, United Kingdom
October 13: MTC, Cologne, Germany
October 15: Headcrash, Hamburg, Germany
October 16: La Boule Noire, Paris, France
October 19: Hydrozagadka, Warsaw, Poland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *