Adam (ADAMS) door zilch00_kei

Deze fanart was eigenlijk vorig jaar gemaakt, maar ik ben er nooit aan toegekomen om deze zelf te delen.

Op 14 juli was het precies vier jaar geleden dat AVO Blog haar 10e verjaardag vierde met het AVO J-Rock Festival, en die dag was ik erbij om foto’s te maken van Gothika, ADAMS en VANIRU.

Vanaf het moment dat deze foto’s gepubliceerd werden -met name degenen van ADAMS- heb ik gezien wat voor een geweldige impact ADAMS had op deze wereld met hun shows en gehele concept als muzikanten, en het helaas tragische abrupte einde door het overlijden van Shota.

Om 14 jaar AVO Blog en een mini-memorial van ADAMS te vieren heb ik besloten om deze fanart nu met jullie te delen.

Het is gemaakt door de getalenteerde artiest zilch00_kei, die je hier op Twitter kan volgen. Naast ADAMS heeft hij nog meer geweldige tekeningen gemaakt! Super bedankt dat je dit met mij wilde delen! ^-^

Geef een reactie