[Nieuws] HIGHFeeL zal de laatste werken van Shota Yokoyama uitbrengen

Een aantal dagen geleden kondigde HIGHFeeL de release van de laatste werken van Shota Yokoyama aan, veelal bekend door zijn werk in ADAMS, maar ook als de man achter het bedrijf HIGHFeeL.
De titel van de release is “Melting” en zal op 30 november 2017 uitgebracht worden, precies twee jaar na zijn overlijden. Preorders zijn al begonnen op 15 oktober.

Artiest: Shota Yokoyama
Release: Melting
Release datum: 30 november 2017

CD Playlist:
01. Melting
02. Trick
03. Oxeye Daisy
04. Down the Rules
05. Guitar solo

De vier main tracks van deze release waren nooit bedoeld om samen uitgebracht te worden. “Melting”, “Trick” en “Oxeye Daisy” waren onderdeel van een instrumentaal project en “Down the Rules” was gepland als de eerste promotionele single van Shota’s toekomstige solo pop album. Dit albun zou uitgebracht worden in maart 2016 en erna zou een korte tour later dat jaar volgen.

De vier tracks op dit album zijn gemixt en goedgekeurd door Shota zelf. Andere nummers waren “onderweg” maar uit respect voor zijn werk, zijn herinnering en zijn perfectionisme zullen deze nummers nooit onthuld of uitgebracht worden. De laatste track is niet gemixt en is in plaats daarvan een ruwe opname van Shota’s laatste gitaar solo, minder dan 24 uur voor zijn instorten op het podium in Polen tijdens een show van ADAMS opgenomen.

* Je kan meer informatie en de preorder link vinden op de website van HIGHFeeL.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *