It (lipper version) van vistlip

Normaal gesproken zou ik dit opstellen als iets voor ieder nummer als individueel, maar voor deze ene keer maak ik er een samenvoeging van.

Tracklist:
01. It
02. Persona


Ik had de preview voor de titelsong “It” al eerder gezien, maar het verbaasde me hoe misleidend de preview eigenlijk was ten opzichte van het volledige nummer. “It” is een ontzettend vriendelijke single welke perfect bij het thema van 10 jaar vistlip past, waar deze release trouwens ook een onderdeel van is. Elk instrument is in harmonie met de instrumenten van de andere leden en vocalist Tomo laat duidelijk blijken dat hij meer in z’n mars heeft dan een leuk koppie. Zijn stem wisselt zonder moeite tussen hoge en lage noten en balanceert daarmee op verschillende genres terwijl hij pop en rock met electronic mixt zonder dat het een chaotisch rommeltje wordt. 
Als je een fan bent van pop muziek of wat zachtere rock dan zou ik deze single zeker aanraden. 

Wist je trouwens dat in de 10 jaar als vistlip ze nog nooit een member hebben hoeven vervangen? Als dat niet iets zegt over de vriendschap van deze heren dan weet ik het ook niet meer. Het lijkt er sterk op alsof ze deze vriendschap vertaald hebben in deze single, dus als je nieuwsgierig bent moet je “It” zeker beluisteren.

Final score: 75/100

 

Release informatie:
Artiest:
vistlip
Release: It (lipper version) (single)
Release datum: 8 november 2017
CD nummer: MJSS-9202 (lipper version) / MJSS-9207 (vister version) / MJSS-9200 (w/ DVD)

Geef een reactie