[Nieuws] Het eerste album van sleepyhead is beschikbaar voor streaming

sleepyhead is het solo project van de voormalige vocalist van SuG, Takeru.
Op 20 juni 2018 bracht hij zijn eerste album “DRIPPING” uit en deze kun je nu wereldwijd beluisteren via de grote streaming services zoals Spotify en Apple Music.
Diezelfde dag hield hij ook een YouTube live, volledig in het Engels, om zijn internationale fans meer bij zijn muziek te betrekken.

Het album bevat 13 tracks, waaronder “闇雲 (Yamikumo)“, “酩酊 (Meitei)” en “HOPELESS”, allemaal al als music videos uitgebracht via zijn officiële YouTube kanaal voor de daadwerkelijke release van het album.

Terwijl hij nog in SuG zat was Takeru al internationaal actief, en heeft hij door Thailand, Hong Kong, Taiwan en Chili getourd, maar ook door verschillende landen in Europa. Als een solo artiest is hij erg gebrand om zijn internationale activiteiten door te zetten en wil hij een wereldtournee maken. Met de hoop om dit realiteit te laten worden heeft hij zijn eerste album wereldwijd beschikbaar gemaakt voor streaming, en zei daarover het volgende: “Ik zal de muur breken, ik zal naar jouw land gaan. Ik heb geen staff, maar ik heb wereldwijd een heleboel fans. Dus moet ik een wereldtournee maken. Blijf me alsjeblieft steunen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *