SUI start een crowdfunding campagne voor de 3e verjaardag van David

Wellicht heb je het nieuws al een keer gelezen via het internet, maar voor het geval dit geheel aan je voorbij gegaan is…
SUI, de zanger van Metis Gretel en Megaromania, is in januari 2017 begonnen met zijn solo project David. Dit betekent dus dat in januari 2020 het tijd is om de derde verjaardag van het project te vieren.

Om deze mijlpaal te vieren heeft SUI een droom: hij wil zijn derde verjaardag ook in Frankrijk vieren, aangezien daar de beginselen van David ontstaan zijn. Op zijn Japanse crowdfunding pagina muevo staat een gedetailleerd verhaal over waarom hij deze manier gekozen heeft, en deze is inmiddels vertaald naar het Engels zodat internationale fans deze boodschap ook kunnen lezen (ik heb hieronder een Nederlandse vertaling gemaakt, de Engelse vertaling is ook door mij gemaakt, en terug te vinden op de Engelse pagina).

Het is helaas momenteel niet mogelijk voor internationale fans om een donatie te geven, tenzij je door het Japanse systeem kan komen. Maar wellicht komt er in de toekomst ook nog een optie voor internationale fans!
Op het moment van schrijven heeft hij al een indrukwekkende 36% van het doel binnengeharkt!

David’s muevo crowdfunding pagina: https://www.muevo.jp/campaigns/2080?fbclid=IwAR3Zl804rx-b9shhwybeZMq847dXozhTvKL3yVZ_CWtRet0RYeCoyWHG9Co

 

(Vertaling van de informatie op de muevo crowdfunding pagina.)
Introductie
Mijn naam is SUI, en ik ben een zanger.

Nadat ik in verschillende visuele bands heb gezeten (zoals Metis Gretel en Megaromania, om er maar een paar te noemen) ben ik in januari 2017 begonnen met mijn project als solo zanger: David.

Hoewel David momenteel geen live shows speelt komt er op 24 januari 2020 een mijlpaal aan: de derde verjaardag van David.
Er zal een one-man live show met een nieuw concept voor deze mijlpaal gehouden worden in Takadanobaba AREA in Japan, en na deze live zal ik een beeld schetsen van de toekomst van mijn solo activiteiten.

Er is echter een droom die ik nog uit wil laten komen voor die tijd…:

Ik wil naar Frankrijk gaan, waar de beginselen van David ontstaan zijn, voor mijn derde verjaardag!
David wordt, als een solo project, in z’n geheel beheerd door mij, SUI, alleen.
Er zijn vele dingen geweest waar ik mee om heb moeten gaan, maar tegelijkertijd was het ook heel bevredigend.

Tijdens deze twee jaar als solo artiest heb ik twee mini-alsbums uitgebracht, en heb ik verschillende live shows gedaan. De eerste was een onvergetelijke show in Frankrijk (de eerste distributie in Europa werd datzelfde moment gestart), en de laatste was een ontzettend succesvolle one-man live op 7 juli 2019 in TSUTAYA O-WEST.

Nu mijn huidige live activiteiten op een laag pitje staan begon ik te vrezen dat dit zo zou blijven, zelfs na de mijlpaal op 24 januari, maar toen bedacht ik me ineens iets: “Ik wil een live show in Frankrijk doen, waar de beginselen van David liggen, om mijn derde verjaardag te vieren!”

Zoals ik net al gezegd heb wordt David grotendeels beheerd door mij alleen. Dus toen ik over dit idee na begon te denken kwam al snel de financiering ervoor naar boven als het grootste probleem.
Als ik alleen naar Frankrijk zou gaan zou ik het allemaal kunnen bekostigen, maar ik wil de best mogelijke live ervaring kunnen garranderen. De allereerste “geheime” live in Frankrijk werd gedaan met een orkest als backing track, maar deze keer wil ik mijn support leden meenemen om ervoor te zorgen dat deze derde verjaardag de beste live wordt die David kan geven.

Helaas kost het ontzettend veel geld om het hele team van David naar Frankrijk te krijgen. Ik heb verschillende berekeningen gemaakt en ben uiteindelijk op een getal uitgekomen, maar het is onmogelijk voor mij om dit alleen te bekostigen.
Daarom heb ik besloten om een crowdfunding campagne te starten en daarmee jullie hulp te vragen.

Help David alsjeblieft om deze uitdaging te overwinnen!

Details van de donaties
Alle donaties zullen worden gebruikt voor:
– Support members en staff kosten
– Reiskosten voor SUI en het gehele team
– Accommodatie voor SUI en het hele team
– Team instrumenten en transportkosten
– Lokale akoestiek kosten
– Het bemachtigen van een visa voor iedereen

Tot slot: als we meer geld op kunnen halen dan het bedrag waar we naar streven dan zullen deze bedragen gaan naar het toevoegen van meerdere live shows in andere landen in Europa.

Uiteindelijk
Op dit moment denk ik echt dat het het waard is om door te gaan als solo artiest. Dat ik mogelijk een live show buiten Japan kan doen werkte echt als een motivator voor mij om door te gaan. Ik wil meer ervaring opdoen als een artiest en mezelf verbeteren voor wanneer ik terugkeer naar mijn activiteiten hier in Japan.

Geef een reactie