VII ARC @ DOOR

Tijdens het laatste weekend van oktober werkten Special Edition en het Songbirds 078 Festival samen om nog een podium te maken voor de Duitse visual kei-geïnspireerde band VII ARC. Vanwege de tijd van het jaar kwam de band op het podium in hun Halloween costuums, wat een leuke toevoeging was aan hun optreden.  

Ook deze foto’s zijn genomen met de nieuwe Canon EOS 200D camera, die ik nog steeds aan het uittesten ben (want wie had gedacht dat alle instellingen PRECIES ANDERSOM zijn ten opzichte van de Sony A37 die ik voorheen gebruikte?), dus ik ben niet 100% tevreden, maar hopelijk wordt het met oefening beter.  

Deze keer was het mijn beurt om de groepsfoto met het publiek te maken na afloop van de show. En dit was iets waar ik al jaren van droomde, dus Kay, Bena, Fu, Grazel en Z’ev, dank jullie wel voor deze kans!
En een extra dankjewel voor Z’ev, aangezien hij nog even wilde blijven poseren achter zijn drums voor de laatste foto van deze ronde! 

 

Geef een reactie