Uknight’s teaser: G.L.A.M.S European tour in 2020

Zoals sommigen van jullie wellicht al weten is Uknight druk aan het werk om veel muziek naar Europa te halen in 2020. En ze hebben al een kleine hint voor ons: G.L.A.M.S zal eind februari, begin maart terugkeren naar Europa!

Ik heb de werken van G.L.A.M.S al vaker behandeld via Arlequin Photography, maar daarvoor waren zanger Mikaru en drummer Syu ook samen in Black Line, en daarvoor was er zelfs nog Dio ~Distraught Overlord~. Wat eigenlijk de eerste Japanse band was die ik ooit gefotografeerd heb… 10 jaar geleden… 
Naast muziek houdt zanger Mikaru zich ook bezig met schilderen en juwelen, en het is me tijdens zijn laatste solo run gelukt om ‘m even apart te krijgen om hierover te praten. Dit interview kun je hier lezen.

Meer informatie over de tour in 2020 zal binnenkort aangekondigd worden! 
Tot die tijd, geniet dan nog even van de twee (zeer verschillende) muziek videos van het laatste mini-album “EVER-CHANGING”:
The Beginning of the End:

Man in Underworld:

Geef een reactie