Madmans Esprit heeft JOUW hulp nodig

Na de release van hun laatste single “Seoul” ging Madmans Esprit op een korte tour om de single te promoten, met een oneman live show in Seoul, Korea op 24 november 2019 als afsluiter.

Dit concert is gefilmd met in totaal 6 camera’s, en de band zou maar wat graag de fans willen laten meegenieten door middel van een blu-ray release van deze show.  Samen met een nieuwe single getiteld “망탄시” (Mangtansi). Helaas is er niet genoeg geld beschikbaar om dit te realiseren, dus hebben ze een crowdfunding opgestart, met een doel van 8,500 euro.
Mochten ze het tweede doel van 10,000 halen dan zullen ze ook in staat zijn om een muziekvideo voor de nieuwe single te maken!

Zanger en leider Kyuho heeft het volgende bericht op de crowdfunding pagina gezet:
(Let wel op: dit is een vertaling, het originele bericht is in het Engels!)

Madmans Esprits 2019 Asian tour “this night is ours” is ten einde gekomen.

Allereerst wil ik iedereen bedanken die naar onze shows is gekomen. Het is altijd een feest om jullie te mogen ontmoeten bij de venue.

Maar ik weet ook dat er veel plaatsen zijn die we niet konden bezoeken vanwege realistische voorwaarden. Ik weet dat jullie ons altijd vragen om ook naar jullie land te komen en natuurlijk zouden we het leuk vinden om dit komende jaar nog meer plaatsen te bezoeken. Het is waarschijnlijk helaas niet mogelijk, want zoals het nu uit ziet kan ik Zuid-Korea in 2020 niet verlaten. Ik heb geen geldig paspoort meer en de Koreaanse regering zal me geen nieuw paspoort toekennen tot ik mijn verplichte militaire dienst voltooid heb. Hiervoor sta ik echter nog op een wachtlijst en niemand weet wanneer ik kan beginnen of geëxcuseerd kan worden.

Dit is waarom ik besloten heb om een crowdfunding te starten voor de blu-ray release zodat jullie, waar dan ook, een concert van Madamans Esprit in hoge kwaliteit kunnen bijwonen.
Onze oneman tour final “Seoul” is een onvergetelijke ervaring geweest, en deze wil ik graag met jullie delen. En aangezien ik momenteel ook bezig ben met het maken van nieuwe muziek ben ik van plan om er een dubbele release van te maken. Het volledige concert plus een gloednieuw nummer.
Zoals altijd wil ik dit werk naar jullie overbrengen in de best mogelijke kwaliteit en er merchandise bij doen.

Zonder jullie hulp ben ik echter niet in staat om deze release werkelijkheid te laten worden.

Muziek maken en mezelf uitdrukken is mijn ultieme raison d’être en het is geweldig om te zien dat mensen wereldwijd kunnen genieten van mijn kunst. Maar als een onafhankelijke artiest die 0 financiële steun krijgt van welk bedrijf dan ook is het organiseren van een tour of het voorbereiden van een nieuwe release een grote financiële last welke een gevaarlijke situatie voor mij kan worden. Daarbovenop wonen de meeste fans van Madmans Esprit ook nog eens buiten Korea. Het niet hebben van activiteit in het buitenland zal daarom grote schade toebrengen aan zowel mijn carriére en mijn financieën dit koemnde jaar.

Door mee te doen met deze fundraiser zorg je ervoor dat ik deze release af kan maken ondanks de moeilijke situatie. Elke support zal extreem helpen en gewaardeerd worden. Ik zal het allemaal terugbetalen in de vorm van hartverscheurende kunst voor jullie allemaal.

Heel hartelijk bedankt.

Madmans Esprit/Kyuho

Meer informatie en informatie over de packs die verkrijgbaar zijn is beschikbaar op de crowdfunding pagina van de band: https://www.indiegogo.com/projects/madmans-esprit-blu-ray-live-video-new-single

Geef een reactie