TRNTY D:CODE zal als muzikale gast op KeiMania optreden

Een aantal dagen geleden heeft KeiMania, een “muziek, mode, feest” evenement dat op 31 oktober en 1 november 2020 in Hamburg gehouden zal worden, hun muzikale gast bekend gemaakt. En deze gast(en) zijn niemand anders dan TRNTY D:CODE.

De band bestaat inmiddels al een paar jaar, met fysieke singles “GRAVITY” en “[HELL]hound.” op hun naam, evenals een aantal digitale tracks die terug te vinden zijn op Spotify en iTunes. Daarnaast heeft vocalist 丐  (Kai) ook nog eens een ander project: zijn kleding label ANK.
Met dit diverse portfolio aan activiteiten beloven ze een goede gast te worden voor KeiMania, die zich vooral richten op mode en muziek. Dus mocht je in het weekend van Halloween in de buurt van Hamburg zijn, overweeg dan zeker een bezoekje.

Meer informatie is te vinden op de website van het evenement: https://keimania.com/
(Let op: de website is wel in het Duits!)


Geef een reactie