Belangrijke update voor G.L.A.M.S in Dordrecht (13 maart)

Vanwege de beslissing van de Nederlandse overheid om alle evenementen met meer dan 100 mensen tot 31 maart af te lasten was helaas ook de Popcentrale gedwongen om de show van G.L.A.M.S af te lasten. Helaas voor de band is dit de tweede annulering waar ze deze tour mee te maken krijgen, de eerste was ook een flinke klap om te verwerken: namelijk 14 en 15 maart op het Made in Asia festival. Hiervoor is op 14 maart een vervangende datum gepland in Brussel, België.

Voor de show in Nederland op de 13e… Uknight en Special Edition hebben de handen ineen geslagen om G.L.A.M.S toch nog een show in Dordrecht te geven. De show zal verplaatst worden naar de Special Edition winkel en veranderd worden in een akoestische set. VII ARC zal ook nog steeds meekomen!

Tickets die gekocht zijn zullen worden terugbetaald door de Popcentrale, en de VIP tickets blijven geldig voor de show in Special Edition. Gewone entree zal gratis zijn, maar Uknight heeft wel een box voor donaties om de financiële klap een beetje op te vangen.
Dus als het even mogelijk is, nodig al je vrienden uit en kom naar Special Edition om ervoor te zorgen dat G.L.A.M.S een onvergelijke show krijgen in Dordrecht!

Je kan het nieuwe Facebook evenement hier terugvinden: https://facebook.com/events/s/glams-vii-arc-dordrecht-specia/2295776154052933/?ti=cl

Geef een reactie