Kanon Wakeshima komt naar België voor een intieme show

UPDATE: Vanwege de maatregelen voor reizigers van en naar het Verenigd Koninkrijk (waar Kanon op het moment van schrijven verblijft) kan deze mini-tour helaas niet doorgaan. 

Op dinsdag 25 augustus 2020 zal Kanon Wakeshima -wiens naam waarschijnlijk niet onbekend klinkt vanwege haar hit release “Still Doll” in 2008, welke destijds ook gebruikt werd als een ending theme voor de anime serie “Vampire Knight”- naar België komen voor een klein, intiem concert in Mouscron.

Vanwege het gevaar dat het COVID-19 virus nog steeds voor de mensheid vormt zal deze show in de lobby van het Elberg hotel in Mouscron iets anders verlopen dan hoe we gewend zijn.
Een masker is namelijk verplicht, maar je moet van te voren ook een reservering maken voor een tafel (maximaal 6 personen) omdat de toegang erg beperkt is. Tijdens de show is het ook niet toegestaan om je tafel te verlaten. Drankjes worden naar de tafel gebracht in plaats van het zelf ophalen bij de bar zoals we gewend zijn.
Ondanks dit alles is de show gratis!
Je kan je reservering bij het hotel hier maken via Facebook messenger.
Meer info nodig? Daarvoor kun je hier terecht op de website van HIGHFeeL.

Deze show is de eerste poging van HIGHFeeL om wat entertainment naar ons toe te brengen tijdens deze moeilijke tijden. Er zijn plannen voor een tweede show in Polen in de nabije toekomst, maar hierover is op het moment nog niets bekendgemaakt.

Volg alsjeblieft de regelgeving van het personeel van zowel HIGHFeeL als het hotel, maar het belangrijkste is wel: blijf voorzichtig iedereen!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *